ENHU HU
 
 
 
Főoldal / Alkalmazások / Osztályozás / Nagy igénybevételre tervezett lemeztagos adagolók  

Nagy igénybevételre tervezett lemeztagos adagolók

     Apron Plate feeder             Apron plate feeder

Az MMD a kéttengelyes ásványianyag-aprító berendezésének kapacitásához és erejéhez illeszkedve fejlesztette ki nagy igénybevételre tervezett lemeztagos adagolóit, mely képes azt a nagy erőhatást is kiállni, amikor a nagyméretű kibányászott anyagok közvetlenül rázuhannak. Az MMD lemeztagos adagolóit gyakran alkalmazzák ürítési pontok alatt, hiszen megbízhatóságuk és masszív kialakításuk ilyen körülmények között is lehetővé teszi a hosszú problémamentes működést.

Az MMD adagolók D4, D7, D9 és D11 konfigurációban állnak rendelkezésre, melyek szélessége sorban haladva 1,5, 2, 3 és 4 méter.

Az MMD lemeztagos adagolói speciálisan hengerelt acéllemezek sorából állnak, melyeket nagy teljesítményű CaterpillarTM láncágakhoz csavaroznak. A lemezeket és a láncot is CaterpillarTM görgők támasztják alá, amelyeket teljes mértékben hegesztett, egy darabból álló acélvázhoz rögzítenek. Ez a kialakítás az adagoló teljes hosszában maximális terhelhetőséget biztosít, és lehetővé teszi az ütközési energia elnyelését, ezzel csökkenthető az acél tartószerkezet mérete.Az alábbi képekre kattintva további információkat olvashat az MMD különböző adagolóiról:

 

 

 

D4-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

     

D7-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 

     

 

D9-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

     

D11-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 

 

D4-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 

D4 Apron plate feeder

 

Az MMD D4-es típusú lemeztagos adagolója a sorozat legkisebb tagja. Kompakt kialakítása és kis súlya miatt minimális acél tartószerkezetre van szükség, ezért ideális az olyan szűkös helyekhez, mint például a földalatti alkalmazások. Ugyanakkor felszíni és kisméretű mobil alkalmazásokhoz is hatékonyan és eredményesen használható.

 

D7-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 

D7 Apron Plate feeder

 

D7 Apron Plate feeder

 

 

 

 

 

 

 

Az MMD D7-es típusú lemeztagos adagolója az MMD által gyártott adagolók közül a legnépszerűbb, ami főként nagy kapacitásának és teherbírásának köszönhető. Ezt az adagolót leginkább felszíni alkalmazásokhoz használják, és olyan feladatokra alkalmas, ahol az adagolt anyag nagyméretű rögökből áll, vagy ahol az átmenőteljesítményhez a D4-es adagoló nem megfelelő.

 

D9-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 

D9 Apron Plate feeder


Az elsősorban nagy volumenű felszíni alkalmazásokhoz használt D9-es típusú lemeztagos MMD adagolót kivételesen nagy ütközési erők elbírására tervezték, így képes azt a nagy erőhatást is kiállni, amikor a nagyméretű kibányászott anyagok közvetlenül rázuhannak, miközben az egység működésben van. Noha ez az általunk gyártott egyik legnagyobb és legnehezebb adagoló, a D9-est nagy teljesítményű mobil alkalmazásoknál is szokták használni, és kapacitása meghaladja a 10000 t/h értéket.

 

D11-ES NAGY IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZETT LEMEZTAGOS ADAGOLÓ

 


D11 Apron plate feeder


Az MMD D11-es típusú lemeztagos adagolója a sorozat legnagyobb tagja, melyet arra terveztek, hogy még a legextrémebb bányászati műveletekre jellemző rögméreteket és -mennyiségeket is kezelni tudják.

MMD and Arcon company logos